Doet een tatoeage zeer

Doet een tatoeage zeer?

Ik wil graag een tatoeage voor mijn verjaardag. Ik durf het alleen niet omdat ik bang ben dat het pijn doet. Is dat zo, doet het pijn?

Antwoorden: Doet een tatoeage zeer

Avatar

Het plaatsen van een tatoeage doet niet echt zeer maar soms kan het wel eventjes pijn doen. Je kan het vergelijken met een schaafwond of een kattenkrabbel. Het voelt prikkelend aan. In het begin kan het wel heftig zijn, maar je went er wel aan. Je moet je gewoon proberen te ontspannen en aan andere goede dingen denken. Maar het ligt er ook aan waar jij je tatoeage laat plaatsen. De enkel, scheenbeen, onderrug en de billen zijn de meeste gevoel-lozen plekken. Het plaatsen van een tatoeage gebeurt met naalden die in de huid worden gestoken. Of je het pijn vind doen hangt natuurlijk ook af van je eigen pijn grens.
Irma | 03-05-2009 11:42

Avatar

Irma op je billen gevoelloos?
Vraag aan me moeder... Die heeft een tatoeage laten zetten op haar billen en ze bleef shocken omdat daar ZOVEEL zenuwen doorlopen, geloof me op je billen wil je GEEN tattoo ;)
03-12-2012 21:36

Avatar

Hangt van af waar je ze zet. bij sommige plekken doet het heel veel zeer dan op de andere
Viviane | 17-12-2012 11:13Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Doet een tatoeage zeer